braadzak recepten karbonade met sperzieboontjes

Karbonade uit de braadzak met aardappelen en sperziebonen.

We leven momenteel een druk leven en leven vrij ongezond.. waarom.. tijd en zin is het grootste probleem.

Laten wij nu proberen om het met een braadzak allemaal wat simpeler en gezonder te maken. we willen tenslotte allemaal wel een beetje afvallen zonder daar enige moeite voor te doen dat je 24 uur in de sportschool staat. als je op je eten let zul je zien dat je ook kunt afvallen zonder daarvoor extreem te hoeven sporten.. maar dit heb je zelf in de hand. Regelmatig eten over de hele dag is het beste je zult snel merken dat de kilo’s er af vliegen.

Karbonade uit de braadzak met aardappelen en sperziebonen.
Een gezonde maaltijd is altijd goed. je hoeft geen boter toe te voegen. dus je eet echt minder vet.
dit is een heerlijk recept wat je elke week wel een keer kan eten.

Wat je nodig hebt is wat bijna in iedere keuken wel te vinden is qua ingrediënten

Karbonade, aardappelen, sperziebonen, knoflook teen, sambal, ui en een braadzak
wij van Braadzak Recepten willen het proberen om heerlijke recepten die in een zo’n kort mogelijk tijd klaar gemaakt kunnen zijn met zo weinig mogelijk afwas. en niet te vergeten zo gezond mogelijk.

braadzak recepten karbonade met sperzieboontjes
Karbonade uit de braadzak met aardappelen en sperziebonen.
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Simpel en gezond koken doe je zo.. en wat je nodig hebt is in iedere keuken te vinden. Karbonade, aardappelen, sperziebonen, knoflook teen, sambal, ui en een braadzak
Porties Prep Tijd
2 Personen 10 Min
Kook Tijd Passieve Tijd
60 minuten 70 Minuten
Porties Prep Tijd
2 Personen 10 Min
Kook Tijd Passieve Tijd
60 minuten 70 Minuten
braadzak recepten karbonade met sperzieboontjes
Karbonade uit de braadzak met aardappelen en sperziebonen.
Stemmen: 2
Score: 3.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Simpel en gezond koken doe je zo.. en wat je nodig hebt is in iedere keuken te vinden. Karbonade, aardappelen, sperziebonen, knoflook teen, sambal, ui en een braadzak
Porties Prep Tijd
2 Personen 10 Min
Kook Tijd Passieve Tijd
60 minuten 70 Minuten
Porties Prep Tijd
2 Personen 10 Min
Kook Tijd Passieve Tijd
60 minuten 70 Minuten
Ingrediënten
Porties: Personen
Eenheden:
Instructies
  1. Haal de karbonade een half uur voor het Braadzakken uit de koelkast, zodat het vlees een beetje op temperatuur kan komen. Dep de karbonade droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar eigen smaak en laat dit even intrekken
    Karbonade in de braadzak met zout en peper
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden en begin met het snijden van de Ingrediënten. schil de aardappelen en snij deze in stukjes (zie foto). De sperziebonen even goed wassen en de puntjes er af snijden en snij deze dan in twee stukken(zie foto). Het knoflook teentje even pellen en het kontje en puntje er af snijden. snij de ui in stukken
    Bord met alle Ingrediënten
  3. Doe vervolgens de sperziebonen, ui, aardappel schijfjes in de braadzak en pers met de knoflookpers de knoflook uit in de zak voeg vervolgens de sambal, nootmuskaat en nog een beetje zout naar smaak toe
    ui aardappel knoflookteen sambal in eenbraadzak
  4. Schud het geheel even door elkaar in de braadzak
    in de braadzak ui knoflook sambal manis braadzak recept recepten
  5. Leg vervolgens de braadzak plat en schud even zodat alles een beetje verdeeld en leg vervolgens de karbonade er bovenop in de braadzak
    karbonade in braadzak recept braadzakrecepten recepten knoflook ui aardappelen sambal manis
  6. Prik vervolgens boven de karbonade 2 gaatjes met een scherp mespuntje in de braadzak zodat er wat stoom kan ontsnappen.
    gezond eten uit een braadzak kabonade knoflook ui sambal manis zout en peper sperciebonen
  7. Leg de braadzak met de karbonade bovenop in een schaal (zie foto) en stop de schaal in de oven op 200 graden laat deze dan 60 minuten zijn werk doen en ga zelf rustig wat anders doen
    braadzak in de ovenschaal karbonade recepten recept knoflook sperciebonen ui gezond eten
  8. Na de 60 minuten kun je de braadzak uit de oven halen. pas op voor de stoom die nog uit de braadzak komt.
    braadzak uit de oven recepten gezond eten karbonade ui knoflook spercieboontjes sambal manis
  9. Knip de punt van de zak open en schud de braadzak leeg in de schaal
    Gezond eten braadzak recepten karbonade knoflookteen ui aardappel sperciebonen
  10. Ik zou zeggen eet smakelijk 😉
    braadzakrecepten braadzak recepten karbonade sperciebonen ui knoflook sambal manis aardappel
  11. braadzak recept gezond eten sperciebonen karbonade ui eten sambal manis knoflook aardappel
Deel dit Recept

Een gedachte over “Karbonade uit de braadzak met aardappelen en sperziebonen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *