braadzak recepten zalm spinazie

Zalm uit de braadzak met Spinazie

De Lidl blijft toch wel een fijne winkel waar je heerlijke recepten kunt kopen

vandaag gaan we zalm uit de braadzak met spinazie maken hebben we daar wat zalm en spinazie, citroenen gekocht. dit recept is simpel en gezond en zeer makkelijk te maken in nog geen 5 minuten heb je het al in de oven staan.

Zalm is een gezonde vette vis soort, hier in zitten veel omega 3 vetzuren deze zijn gezond voor mensen.
ze verkleinen kans op hart en vaatziekten en ontsteking van gewrichten en ze zeggen tegen depressies. ook voor een goede groei van het lichaam en zijn goed voor onze hersenen, zenuwen, huid en ogen.
Ook verzorgen deze verzuren voor een lage cholesterol

Spinazie zit vol met gezonde vitaminen en mineralen.
Spinazie helpt tegen een groot aantal ziekten zoals aderverkalking.
Er zitten veel antioxidanten in spinazie.
seleen, zink, mangaan, en de vitamine A, C,en E zijn uitstekende antioxidanten en versterken het immuunsysteem.
Vitamine K zit veel in spinazie, De productie van Osteocalcin, een lichaamsstof die samen met calcium voor de botaanmaak zorgt, wordt geactiveerd door vitamine K.

Als je  last hebt van nierstenen moet je spinazie  niet  te vaak eten in spinazie ziet veel ijzer wat kans op nierstenen kan verergeren. nu is het niet zo dat je het niet mag eten maar niet dagelijks. dit is een keuze voor wat je voor je eigen moet bepalen.

braadzak recepten zalm spinazie
Zalm uit de braadzak met Spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 PERSONEN 5 Minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
60 Minuten 65 Minuten
Porties Prep Tijd
2 PERSONEN 5 Minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
60 Minuten 65 Minuten
braadzak recepten zalm spinazie
Zalm uit de braadzak met Spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 PERSONEN 5 Minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
60 Minuten 65 Minuten
Porties Prep Tijd
2 PERSONEN 5 Minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
60 Minuten 65 Minuten
Ingrediënten
Porties: PERSONEN
Eenheden:
Instructies
  1. Alle ingrediënten zijn bij de Lidl te halen natuurlijk ook bij andere supermarkten. oven op 180 graden zetten
  2. haal de stukken zalm uit de verpakking en leg deze even op een snijplank.
    zalm bevroren
  3. besprenkel de zalm even met een citroen.
    zalm ciroen
  4. besprenkel de zalm met citroen aan beide kanten.
    zalm besprenkelen citroen
  5. besprenkel de zalm met viskruiden.
  6. zalm viskruiden
  7. besprenkel de zalm ruim met viskruiden aan beide kanten.
    zalm besprenkelen viskruiden citroen
  8. zalm in braadzak
  9. stop hierna de zalm die is besprenkeld met citroen en viskruiden in de braadzak.
    zalm uit de braadzak
  10. zalm spinazie braadzak
  11. stop vervolgens de spinazie in de braadzak
    zalm en spinazie in braadzak
  12. Sluit de braadzak en prik aan de bovenkant 2 gaatjes in de zak zodat er wat stoom kan ontsnappen.
    zalm spinazie citroen in gesloten braadzak
  13. en leg de braadzak met de zalm en de spinazie in de ovenschaal. zorg er voor dat de spinazie naast de zalm komt te liggen en er niet bovenop
    zalm spinazie braadzak ovenschaal
  14. Na 60 minuten is het gerecht klaar en kun je de braadzak openknippen.
    zalm uit de oven braadzak
  15. pas op met het openmaken van de braadzak. er kan hete stoom ontsnappen en hier kun je lelijk aan verbranden. dis wees voorzichtig.
    zalm uit de braadzak recepten
  16. kiep de braadzak leeg in de ovenschaal.
    zalm spinazie uit de braadzak en oven in een ovenschaal
  17. geniet van je gerecht
    braadzak zalm spinazie oven braadzak recepten
  18. serveer met rijst of pasta..
    braadzak recepten zalm spinazie
Deel dit Recept

3 gedachten over “Zalm uit de braadzak met Spinazie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *